fbpx

Design thinking v praksi

DA BI VAM PRIHRANILI ČAS IN OLAJŠALI UČENJE …

smo vam pripravili serijo treh intenzivnih delavnic metod in orodij oblikovalskega mišljenja (design thinking). Vsaka izmed njih se poglobi v eno izmed metod ali orodij, ki vam bodo pomagala pri razvijanju empatije, komunikaciji in načrtovanju inovativnih produktov in storitev.

Zastavili smo jih tako, da boste pridobljeno znanje takoj preizkusili in prenesli v prakso. Predstavili vam bomo (ne)uspešne primere iz prakse in nasvete za učinkovito uporabo metod in orodij. Na delavnici boste lahko izmenjali izkušnje s soudeleženci in tako obogatili svoje znanje.

Izzivom vaše organizacije se bosta posvetili dve strokovnjakinji za Design Thinking in z delom 1 na 1 poskrbeli, da boste dobili odgovore na vsa vaša vprašanja.

Delavnice so namenjene produktnim vodjem, vodjem razvojnih projektov, tržnikom, oblikovalcem in tistim, ki se želijo naučiti uporabljati sodobne metode načrtovanja inovativnih produktov in storitev.

Izbirate lahko med tremi delavnicami

na delavnicah boste v varnih rokah izkušenih facilitatork

Podjetja in organizacije, ki so že izkusile naše delavnice

Servis 8 želi poenostaviti vaše brskanje spletni strani, zato uporablja piškotke. Več informacij

UPORABA PIŠKOTKOV
Spletna stran servis8.si in servis8.com uporablja piškotke.
S piškotki vas osebno ne identificiramo. Uporabljamo jih samo za boljše delovanje spletišča.
Z uporabo tega spletnega mesta se strinjate, da spletno mesto www.servis8.si oz www.servis8.com nastavi piškotke na vaši napravi.
KAJ SO PIŠKOTKI? Piškotki so manjše besedilne datoteke, običajno iz črk in številk, katere obiskano spletno mesto shrani v napravo (računalnik, mobilnik, tablica itd.) z namenom prepoznavanja teh naprav. Shranjevanje piškotkov je pod nadzorom brskalnika – glejte spodaj: nadzor nad piškotki.
ZAKAJ NAŠA SPLETNA STRAN POTREBUJE PIŠKOTKE?
Glavni namen piškotka je, da (našemu) spletnemu strežniku omogoči, da uporabniku predstavi prilagojene spletne strani, ki omogočajo, da je doživetje ob obisku (naše) spletne strani bolj osebno in da se bolje odziva na posamezne uporabnikove potrebe. Interakcija med uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je uporabniku ob ponovnem obisku prihranjen čas, brskanje po spletnih straneh pa je tako bolj učinkovito in prijetno.
ZAKAJ NAŠA SPLETNA STRAN UPORABLJA PIŠKOTKE?
Piškotki so pomembno sredstvo za ohranjanje sveže in primerne vsebine, ki je v skladu z interesi in preferencami posameznega spletnega uporabnika. Razlogi za uporabo piškotkov izhajajo iz njihovih lastnosti, ena izmed njih je shranjevanja podatkov o stanju posamezne spletne strani), piškotki pomagajo pri izvajanju raznih spletnih storitev (spletne trgovine), pomagajo pri zbiranju raznih statistik, saj se le z njimi lahko spremlja pogostost obiskovanja določene spletne strani. S pomočjo piškotkov lahko upravljavec spletne strani oceni učinkovitost zasnove svoje spletne strani, kot tudi ustreznost vrste in števila oglasov, ki jih ponujajo tretji uporabnikom na njegovi spletni strani.

Close