S pozitivnim mišljenjem in pristopom k reševanju problemov vas navdušujemo za spremembe.

S soustvarjanjem in eksperimentiranjem povezujemo ljudi in ideje. Postavljamo si izzive in rastemo skupaj z vami.

Inovativne rezultate dosegamo s pomočjo oblikovalskega mišljenja, uporabne improvizacije in moderatorskih tehnik.

O NAS

Ana Osredkar

mag. ekonomije

Ana se je izobraževala na področju ekonomije, marketinga in poslovnega vodenja, vedno pa jo je spremljala strast za kreativnost. Njena sposobnost celostnega in strateškega razmišljanja omogoča povezovanje vseh elementov v projekte, ki so celostno zasnovani in rešujejo probleme.

Njene bogate izkušnje moderiranja delavnic in sestankov se kažejo v učinkovitih in preciznih komunikacijskih sposobnostih ter posebnem posluhu za timske dinamike. K vsakem problemu pristopi z uporabnikom-v-mislih in vključuje empatijo v vsako rešitev.

Amedea Derenda

dipl. inž. graf. in inter. kom. (UNI)

Amedeo pri delu vodita predanost in pozornost na detajle. Svoje oblikovalsko znanje nadgrajuje z radovednostjo in preseganjem okvirov udobja. Spontana raziskovalka, ki uvide v kompleksne sisteme pretvori v vizualno navdušujoče predstavitve.

Njena strast do storitvenega oblikovanja, empatija in usmerjenost v rezultate jo spremljajo v uporabniških raziskavah, načrtovanju uporabniških vmesnikov in moderiranju kreativnih delavnic. Takrat, ko ne razvija novih rešitev v uspešnem slovenskem start-up podjetju, skrbi za dolgoročne prijateljske odnose med Ljubljano in Sarajevom.

Ana Kyra Bekš

dipl. oblikovalka

Kyrina motivacija in energija poskrbita, da se projekti izpeljejo od začetka do konca. Njene organizacijske veščine se s podporo spretnosti vizualnega komuniciraja odražajo v nadpovprečnih rezultatih. Najbolj uživa v fasilitaciji procesov, mentoriranju, vodenju in vključevanju elementov iger v različne kontekste.

Izkušnje ima v vodenju večjih in manjših oblikovalskih projektov, še posebej ima rada tiste, ki temeljijo na vključevanju vseh deležnikov in pozitivnih družbenih spremembah. Vodi s strastjo do timskega dela in z dajanjem zgleda.

Marko Horvat

mag. oblikovanja

Ne glede na to kaj počne, ima Marko pred sabo jasno vizijo – uvesti pozitivne spremembe v okolju. Izkušnje v režiji, animaciji in ilustraciji mu nudijo širok nabor spretnosti in znanj, ki jih uporablja pri svojem delu. Vizualizacija vsebin in procesov je stalnica pri njegovem delu.

Sproščenost in prizemljenost mu služita pri komunikaciji in vzpostavljanju pristnih odnosov s posamezniki. Najbolj uživa v prototipiranju in testiranju, ko ideje zaživijo in postanejo oprijemljive rešitve. Na vsak kontekst je sposoben gledati iz različnih strani kar se odraža v odličnem usklajevanju in povezovanju posameznikov v učinkovite time.

Servis 8 želi poenostaviti vaše brskanje spletni strani, zato uporablja piškotke. Več informacij

UPORABA PIŠKOTKOV
Spletna stran servis8.si in servis8.com uporablja piškotke.
S piškotki vas osebno ne identificiramo. Uporabljamo jih samo za boljše delovanje spletišča.
Z uporabo tega spletnega mesta se strinjate, da spletno mesto www.servis8.si oz www.servis8.com nastavi piškotke na vaši napravi.
KAJ SO PIŠKOTKI?Piškotki so manjše besedilne datoteke, običajno iz črk in številk, katere obiskano spletno mesto shrani v napravo (računalnik, mobilnik, tablica itd.) z namenom prepoznavanja teh naprav. Shranjevanje piškotkov je pod nadzorom brskalnika – glejte spodaj: nadzor nad piškotki.
ZAKAJ NAŠA SPLETNA STRAN POTREBUJE PIŠKOTKE?
Glavni namen piškotka je, da (našemu) spletnemu strežniku omogoči, da uporabniku predstavi prilagojene spletne strani, ki omogočajo, da je doživetje ob obisku (naše) spletne strani bolj osebno in da se bolje odziva na posamezne uporabnikove potrebe. Interakcija med uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je uporabniku ob ponovnem obisku prihranjen čas, brskanje po spletnih straneh pa je tako bolj učinkovito in prijetno.
ZAKAJ NAŠA SPLETNA STRAN UPORABLJA PIŠKOTKE?
Piškotki so pomembno sredstvo za ohranjanje sveže in primerne vsebine, ki je v skladu z interesi in preferencami posameznega spletnega uporabnika. Razlogi za uporabo piškotkov izhajajo iz njihovih lastnosti, ena izmed njih je shranjevanja podatkov o stanju posamezne spletne strani), piškotki pomagajo pri izvajanju raznih spletnih storitev (spletne trgovine), pomagajo pri zbiranju raznih statistik, saj se le z njimi lahko spremlja pogostost obiskovanja določene spletne strani. S pomočjo piškotkov lahko upravljavec spletne strani oceni učinkovitost zasnove svoje spletne strani, kot tudi ustreznost vrste in števila oglasov, ki jih ponujajo tretji uporabnikom na njegovi spletni strani.

Close